• Over Ons

De commerciële waarde van een innovatie is meer dan ooit afhankelijk van de maatschappelijke waarde die ze kan genereren. Als mens vinden we dat gemakkelijk een goede zaak. Als organisatie valt het evenwel nog niet mee om de maatschappelijke waarde succesvol te verbinden met de zakelijke belangen van de organisatie.

Het Human & Tech Institute helpt organisaties die draai te maken. We doen dat door belemmeringen die project-, afdeling- of organisatie overstijgen op te sporen en vervolgens in een gestandaardiseerde werkwijze ook project-, afdeling- en organisatie-overstijgend te benaderen.

Het eerste wapenfeit daarin is ons werk op gebied van vertrouwen en innovatie: in samenwerking met Achmea, KPN, Rabobank en Schiphol ontwikkelden we de Trust Canvas: een hands on gereedschapskist die de waarde van vertrouwen op alle niveaus van de organisatie zakelijk inzetbaar maakt.

Robert de Snoo

Verbinder en vernieuwer

Robert de Snoo is van huis uit IT-consultant met ruime management ervaring. Hij opereert het liefst aan de vóórkant van vernieuwing. Met zijn ruime ervaring, empathie en energie helpt hij mensen en organisaties nieuwe ideeën te ontwikkelen, omarmen en realiseren.

Louis Huyskes

Merk- en organisatieontwikkelaar

Louis Huyskes (MSc, MBA) is een creatieve merkendenker met een voorliefde voor mens- en organisatie-ontwikkeling. Hij helpt organisaties nieuwe waarde te creëren door maatschappelijke en commerciële kansen te vinden en te verbinden.

Jaspar Roos

Jaspar is een levensgenieter. Jaspar schrijft, presenteert en onderneemt over heel de wereld met zijn initiatieven, van adviesbureau Limpid & Co tot PlaybookToolkit