• Over Ons

De commerciële waarde van een innovatie is meer dan ooit afhankelijk van haar maatschappelijke. Als mens vinden we dat heel vanzelfsprekend. Als organisatie valt het evenwel nog niet mee om de maatschappelijke waarde succesvol te verbinden met de zakelijke belangen van de organisatie.

Het Human & Tech Institute helpt organisaties die draai te maken. We doen dat door belemmeringen die project-, afdeling- of organisatie overstijgen op te sporen en vervolgens in een gestandaardiseerde werkwijze ook project-, afdeling- en organisatie-overstijgend te benaderen.

De harde kern van HTi stellen we hier graag aan je voor.

Robert de Snoo

Verbinder en vernieuwer

Robert de Snoo is van huis uit IT-consultant met ruime management ervaring. Hij opereert het liefst aan de vóórkant van vernieuwing. Met zijn ruime ervaring, empathie en energie helpt hij mensen en organisaties nieuwe ideeën te ontwikkelen, omarmen en realiseren.

Louis Huyskes

Merk- en organisatieontwikkelaar

Louis Huyskes (MSc, MBA) is een creatieve merkendenker met een voorliefde voor mens- en organisatie-ontwikkeling. Hij helpt organisaties nieuwe waarde te creëren door maatschappelijke en commerciële kansen te vinden en te verbinden.

Jaspar Roos

Innovator door dik en dun

Jaspar is een levensgenieter. Jaspar schrijft, presenteert en onderneemt over heel de wereld met zijn initiatieven, van adviesbureau Limpid & Co tot PlaybookToolkit

Lucianne Verweij

Conceptueel Denker

Lucianne is een gedreven professional met een achtergrond als bedrijfsjurist gespecialiseerd in bedrijfsethiek.  Ze werkt graag met organisaties om hun kijk op ‘maatschappelijk verantwoord’ te vertalen naar praktische en effectieve programma’s met oog voor de mens.

Jeanne Jacobs

Pragmatische jurist

Jeanne Jacobs is een pragmatische jurist met ruime ervaring op het gebied van privacyrecht, IT recht en compliance, zowel als advocaat als in-house. Met haar vermogen om mensen te verbinden helpt zij organisaties om vernieuwingen te realiseren binnen de grenzen van de wet en de praktijk.

Koen van Nol

Jurist

Koen is een resultaatgerichte, a-typische jurist gespecialiseerd in privacy en intellectueel eigendom. Hij houdt ervan om met een team succesvolle strategieën ontwikkelen om de prestaties te optimaliseren en de best mogelijke resultaten te behalen. Collega’s omschrijven hem als een betrokken teamspeler, verbinder en iemand die hands-on werkt om dingen mogelijk te maken.